logo formzet zoetermeer media12

Huisstijl

Waarom een consistente huisstijl?

Bij succesvolle bedrijven klopt alles. Je ziet het meteen: de naam strak op de gevel, duidelijke bewegwijzering voor bezoekers. Bij de koffie krijg je een keurig company profile. De dienstverlening vind je in een coole folder. De eerste punten zijn binnen.

Een huisstijl geeft vertrouwen.

Vertrouwen is de basis. Een doordacht visitekaartje van je gastvrouw of -heer. In de hal en de gangen is de huisstijl doorgetrokken. Bordjes met het logo, de pay-off en een herkenbaar lettertype geven je een fijn gevoel. Hier is aandacht voor details. Het voelt goed. Dat wil je.

gdh20200121 032
bespreking 00016

Hoe helpt Formzet hierbij?

Formzet drukt jouw documenten en bewaakt de huisstijl. En dan vooral de consistentie ervan. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van je huisstijl perfect bij jouw organisatie blijven passen. Je medewerkers gebruiken altijd de nieuwste versie van elk document. Of dat nou de laatste update van je corporate brochure is of de herziende versie van de offerte met die nieuwe foto’s. We werken samen met marketeers en communicatie-professionals, zodat zij kunnen sturen.

Is de huisstijl meer dan een logo en een folder?

Jazeker! En nogal veel ook. Wat denk je van kleurgebruik, typografie, lay-out, papiersoorten, afwerking en beeldtaal? We denken mee en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Daardoor vormen alle elementen samen een krachtig geheel. Zo sta jij al 3-0 voor op de concurrentie.

zoetermeer. fotografie voor de website van formzet. foto: gerrit de heus
zoetermeer. fotografie voor de website van formzet. foto: gerrit de heus

Waarom een actuele huisstijl?

Een huisstijl ‘leeft’. Brochures en folders hebben regelmatig een update nodig. Nieuwe foto’s in de offerte-template? Nieuwe informatie in een whitepaper? Een slimmere lay-out? Je wilt zeker weten dat je de nieuwste informatie pakt. Hierin is Formzet je twaalfde man!

Een Foutloze huisstijl­bewaking

Wij zorgen dat iedereen binnen jouw organisatie altijd over dezelfde, actuele documentatie beschikt. Met onze huisstijlbewaking mis je niks. Moet je vele honderden documenten snel omzetten naar een nieuwe of aangepaste huisstijl? Eén belletje naar Formzet en we regelen het foutloos en razendsnel.

gdh20200121 036 1
ed swanborn van formzet specialist dtp huisstijl drukwerk en digitale formulieren uit media12 in zoetermeer profielfoto web

Maak vrijblijvend kennis met onze huisstijl specialisten

Wil je meer weten? 

Kom vrijblijvend een bakkie koffie met ons doen en ontdek welke meerwaarde we bieden.