logo formzet zoetermeer media12

NFC kaarten bedrukken

NFC kaarten laten bedrukken

Bij Formzet vind je alles over het bedrukken van NFC-kaarten. Ontdek hoe je met onze innovatieve NFC-oplossingen indruk maakt en je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Of je nu op zoek bent naar een moderne manier om je contactgegevens te delen of klantbeoordelingen wilt verzamelen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. 

Onze NFC-kaarten combineren stijl en functionaliteit, waardoor je altijd een stap voor hebt op de concurrentie.

combi wit
phone kaartjes mockup

NFC Visitekaartjes

Wat zijn het? NFC visitekaartjes zijn dé moderne manier om je contactgegevens te delen. Met één simpele tik op een smartphone worden je gegevens direct gedeeld. Efficiënt, snel en super indrukwekkend!

Hoe werkt het? Heel simpel: je contactpersoon houdt zijn of haar smartphone tegen je NFC-kaart, en voilà, je contactgegevens verschijnen direct op hun scherm. Geen gedoe meer met papieren kaartjes die verloren gaan of beschadigen.

Waar bestel je ze? Je bestelt je NFC visitekaartjes makkelijk via onze website. We hebben drie versies om uit te kiezen:

  1. Simpele versie zonder contactgegevens op het design: Een strakke kaart zonder zichtbare contactgegevens, alles gaat via de NFC-chip.
  2. Versie met contactgegevens op de kaart: Naast de NFC-functionaliteit staan ook je contactgegevens gedrukt op de kaart.
  3. Kaart in eigen huisstijl: Volledig gepersonaliseerd met jouw logo, kleuren en ontwerp, zowel op de kaart als via de NFC-chip. 

NFC Review Kaarten

Wat zijn het? NFC review kaarten zijn een slimme manier om klantbeoordelingen te verzamelen. Met één tik op de smartphone kunnen klanten direct een review achterlaten op platforms zoals Trustpilot, Klantenvertellen en Google.

Hoe werkt het? Het is super eenvoudig: je klant tikt met zijn of haar smartphone op de NFC review kaart en wordt direct naar de beoordelingspagina geleid. Dit maakt het heel makkelijk voor klanten om een review achter te laten, wat zorgt voor meer en betere feedback.

Waar bestel je ze? Je kunt je NFC review kaarten makkelijk via onze website bestellen. We hebben verschillende varianten:

  1. Trustpilot, Klantenvertellen en Google varianten: Kies het reviewplatform dat het beste bij je bedrijf past.
  2. Twee versies beschikbaar:
    • Simpele versie: Een strakke kaart zonder logo’s, met alleen de NFC-functionaliteit.
    • Versie met logo en QR-code: Deze kaart bevat je logo en een QR-code die naar de beoordelingspagina leidt, naast de NFC-functionaliteit.

Voor elke variant hebben we zowel een zwarte als een witte versie, zodat je de kaart kunt kiezen die het beste past bij je huisstijl.

google qr 4
trustpilot 4

Ook jouw eigen NFC Review kaart of Visitekaart laten bedrukken?

Bij Formzet combineren we innovatie met betrouwbaarheid. Onze NFC-kaarten zijn van topkwaliteit en bieden je een moderne, effectieve manier om je bedrijf te presenteren en klantbeoordelingen te verzamelen. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de impact van onze NFC-oplossingen.