logo formzet zoetermeer media12

Digitale formulieren

Wat is een digitaal formulier?

Ben je notaris, advocaat, verzekeraar of gemeente? Dan werk je ongetwijfeld met formulieren. Algemene voorwaarden, schademeldingen, overeenkomsten en noem maar op. Pdf-formulieren die een relatie kan invullen, opslaan en digitaal kan retourneren. Formulieren, waarbij je het invullen makkelijk maakt en je de kans op fouten wil voorkomen. Gemak, snelheid én een snelle respons. Formzet maakt ze voor elke organisatie!

ed computer 00001
gdh20200121 033

Hoe gebruik ik digitale formulieren?

Iedereen heeft wel eens een pdf-document gezien of verstuurd. Zo’n ‘pee-dee-ef’ maak je van een Word-document of een Excel-sheet, als je niet wilt dat de ontvanger gaat wijzigen. Maar je wilt wel dat deze het formulier invult of aanvult.

Dan is het vriendelijk en handig als de klant die gegevens via computer kan invullen. Dus maakt Formzet zo’n pdf digitaal invulbaar. Makkelijk invullen betekent meer en sneller antwoord terug.

Welke service biedt Formzet met digitale formulieren?

Met ‘Digitale Formulieren’ biedt Formzet een service, waar de Rijksoverheid, grote verzekeraars, financiële dienstverleners en veel gemeenten al jaren gebruik van maken: digitale pdf- formulieren. 

Gegevens die bekend zijn, zet het systeem automatisch in de juiste velden. De klant hoeft ze alleen maar aan te vullen, digitaal te ondertekenen en terug te mailen. Da’s makkelijk, snel en foutloos.

bespreking 00003
gdh20200121 035

Hoe weet ik dat ik het juiste formulier gebruik?

Formzet bewaakt de actualiteit van alle formulieren. We regelen het gehele versiebeheer. Zo stuur je altijd het goede formulier naar jouw klanten.

Waar gebruik ik digitale Formulieren voor?

Digitale formulieren kun je voor veel activiteiten inzetten. Rapportages, controles, inspecties, aanvraagformulieren, enquêtes etc. Er zijn verschillende soorten digitale formulieren. Afhankelijk van je doelstelling kiezen we welk type digitaal formulier het beste past. Pdf, Microsoft Word of een combinatie ervan.

gdh20200121 032
ed swanborn van formzet specialist dtp huisstijl drukwerk en digitale formulieren uit media12 in zoetermeer profielfoto web

Meer weten over het gemak van digitale formulieren?

Maak gewoon een vrijblijvende afspraak, dan leggen we het je graag uit!