logo formzet zoetermeer media12

Over ons

Wij voorkomen misbaksels

Het team van Formzet bestaat uit ervaren specialisten. Top-bakkers. Wat betekenen zij voor jou? Nou, ze staan gewoon altijd voor je klaar. En mét hun ervaring behoeden ze jou voor misbaksels. Ze kennen de lekkerste taart-recepten door en door. Dat scheelt tijd, ergernis én geld.

bespreking 00016
zoetermeer. fotografie voor de website van formzet. foto: gerrit de heus

Ed is onze meesterbakker

Ed Swanborn is onze grondlegger en eigenaar. In 1988 rolde hij van leerling grafisch technicus bij de Staatsdrukkerij, de grafische wereld in. Hij is er nooit meer uitgegaan. En Ed bakt taarten waar iedereen z’n vingers bij aflikt. 

Met zijn ondernemersgeest staat Ed voor iedereen klaar. Ed gelooft niet in concurrentie: “Als jij je onderscheidt en met kwaliteit meerwaarde levert aan je klanten, heb je altijd werk!”

Formzet regisseert jouw volledige DTP-traject

Ed is onze ‘regisseur’ en DTP-specialist. Hij koppelt het beste team aan jouw vraagstelling. Zo krijg jij het beste van alle werelden. Allemaal onder één dak, met altijd een vast aanspreekpunt. Kom eens langs in ons pand, MediA12 in Zoetermeer.

zoetermeer. fotografie voor de website van formzet. foto: gerrit de heus
gdh20200121 036

Formzet, méér dan drukwerk

In ons drukwerk komen veel vakgebieden samen, die samen de ingrediënten van jouw meestertaart vormen. Denk aan fotografie, videomarketing, communicatieadvies, copywriting en advies bij grafische vormgeving. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten, terwijl jij één vast aanspreekpunt hebt. Hoe lekker smaakt dat?

Kwaliteit én snelheid!

Waar we supertrots op zijn? Kwaliteit leveren en snel reageren. Dat zeggen wij niet, dat zeggen onze klanten. Vraag het ze gerust. Als er veel te regelen valt, zijn wij op ons allerbest. Zet ons maar aan het werk. En of je nou bij een multinational werkt of zzp’ er bent. Wij zijn er voor jou!

bespreking 00004
ed swanborn van formzet specialist dtp huisstijl drukwerk en digitale formulieren uit media12 in zoetermeer profielfoto web

Meer weten over wat Formzet voor jou kan betekenen?

Onze DTP-ontwerpers vertalen jouw idee of ontwerp naar een resultaat met ‘wow!’-factor. Gegarandeerd! Kom eens langs en maak vrijblijvend kennis!